Lassila & Tikanoja julkaisee oman tunnisteen ravintoloille, jotka taistelevat ruokahävikkiä vastaan. Hävikkiviikon alussa lanseerattavan tarran avulla asiakkaat voivat helposti tunnistaa ravintolat, joissa minimoidaan ruokahävikkiä Hävikkimestari-palvelun avulla. L&T myöntää tunnisteen ravintoloille, joissa on käytössä Hävikkimestari-sovellus.

”Asiakkaamme kysyivät, miten he voisivat osoittaa oman hävikkityönsä ja sen, että he toimivat vastuullisesti. Aloimme miettiä vaihtoehtoja ja päädyimme siihen, että tarra on helppo kiinnittää esimerkiksi ravintolan oveen. Kuluttajat ovat tänä päivänä yhä tarkempia siitä, että heidän käyttämänsä palvelut ja tavarat on tuotettu vastuullisesti, mikä on oikeasti aika hienoa”, liiketoimintapäällikkö Jarna Hyvönen sanoo.

Hävikkiviikkoa vietetään 10.-16.9.

Lue koko tiedote täältä.