Joulukuussa olimme mukana SLUSHissa, joka on noussut muutamassa vuodessa yhdeksi Euroopan johtavista kasvuyritystapahtumista. Se on myös vuoden suurimpia tapahtumia, joissa L&T:n Tapahtumapalvelut on mukana. Erityisenä lisänä paikalla oli lautashävikkipiste. Lautashävikkivaa’alla asiakkaat saivat halutessaan punnita oman hävikkinsä grammoissa ja suhteuttaa sen keskimääräiseen hävikkiin per asiakas.

Ruokahävikki herätti kiinnostusta ja punnitsijat jäivät myös juttelemaan aiheesta asiantuntijoidemme kanssa. Kysyimme ruokailijoilta myös syytä ruuan jäämiseen lautaselle, koska pelkkä tieto hävikin painosta ei vielä auta kehittämään toimintaa. Kun opitaan, onko annoskoko sopiva ja ruuan koostumus ja maku asiakkaiden mieleen, päästään jo paljon pidemmälle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: havikkimestari@lassila-tikanoja.fi