Ennaltaehkäisy on kannattavin tapa vähentää ruokahävikkiä. Olemme kehittäneet yhdessä asiakkaidemme kanssa helpon ja yksinkertaisen tavan mitata hävikkiä ja johtaa hävikinhallintaa. Hävikkimestari-palvelun avulla olemme auttaneet useita ravintoloita puolittamaan tuotantohävikkinsä.

1. Mikä Hävikkimestari on?

Hävikkimestari on palvelu, jonka avulla ennaltaehkäistään ammattikeittiöiden tuotantohävikkiä. Sen avulla kerätään tietoa omasta hävikistä ja sitä kautta opitaan mitä muutoksia henkilökunnan kannattaa tehdä, jotta seuraavalla kerralla hävikkiä syntyisi vähemmän. Hävikkimestarin avulla voit jopa puolittaa hävikkisi. Paljonko rahaa säästäisit, jos se onnistuisi teillä?

2. Miten Hävikkimestari eroaa muista hävikkisovelluksista?

Hävikkimestari keskittyy ruokahävikin ennaltaehkäisyyn ja ammattikeittiöiden toiminnan jatkuvaan parantamiseen pelkän raportoinnin sijaan. Järjestämme tarvittaessa koulutusta ja valmennusta, jonka avulla käyttäjistä tulee tiedolla johtamisen mestareita. Hävikkimestari on johtamisen työkalu, jonka avulla löydät kannattavimmat kehittämiskohteet ja säästät rahaa raakaainekustannuksissa.

3. Millaisia raportteja Hävikkimestarista saa?

Hävikkimestariin kirjatut tiedot tallentuvat reaaliajassa palvelimelle ja raportit ovat aina ajan tasalla. Visuaaliset raportit kertovat nopeasti, miten hävikki on kehittynyt ja mihin hävikinhallinnassa kannattaa keskittyä. Raportit ovat kaikkien käyttäjien saatavilla ja tiedot saa halutessaan ladattua palvelusta myös taulukkomuodossa. Yrityksen pääkäyttäjä näkee omilla tunnuksillaan kaikkien ravintoloiden hävikkitiedot ja voi tarkastella niitä myös ravintola kerrallaan.

4. Miten Hävikkimestaria käytetään?

Hävikkimestaria voit käyttää millä tahansa verkkoselaimella. Tyypillisesti keittiössä käytetään tablettia. Palveluun pääsee kirjautumaan myös tietokoneella tai älypuhelimella. Lisäksi tarvitaan tavallinen keittiövaaka, jolla hävikki punnitaan.

5. Kuinka kauan sen käyttäminen vie aikaa?

Hävikin kirjaaminen vie aikaa noin 5 minuuttia päivässä, ei sen enempää. Sovellus on erittäin helppokäyttöinen ja perehdytyskurssimme verkossa vie käyttäjältä vain 10 minuuttia.

6. Voiko Hävikkimestarilla seurata lautashävikkiä?

Myös asiakkaiden lautasilleen jättämän ruokamäärän seuranta onnistuu Hävikkimestarin avulla.

7. Paljonko Hävikkimestari maksaa?

Ensimmäiset 30 päivää kokeilet palvelua maksuttomasti. Sen jälkeen Hävikkimestari Light -palvelun hinta on 49 eur/kk per keittiö. Kysy myös täysin räätälöitävää Pro-versiota, johon saat mukaan asiantuntijavalmennuksia!


 

Haluaisitko arvion paljonko hävikistä tulee teille turhia kustannuksia joka viikko?

Aloita maksuton 30 päivän kokeilu ottamalla yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö