Seuranta

Tabletin avulla ruokahävikin seuranta on helppoa ja nopeaa.

Tiedolla johtaminen

Ravintolan tiimi valmennetaan hyödyntämään tietoa työssään.

Parantunut tulos

Ruokahävikki on asiakkaillamme tippunut 30-50% ruokailijoiden kokeman laadun kärsimättä.

Helposti ja nopeasti tietoa hävikistä

Ruokahävikin seurannan täytyy olla helppoa ja nopeaa. Hävikkimestarin avulla hävikinhallinta onnistuu kiireisessäkin keittiössä vaivattomasti. Pois heitettävä ruoka punnitaan ja merkitään muutamalla klikkauksella sovellukseen. Käyttäjäystävällisyys on tuotekehityksessämme aina etusijalla.

Tilannekuva yhdellä silmäyksellä

Käyttäjäystävälliset raportit nostavat esiin kehityskohteet. Pilkotun ja visualisoidun tiedon avulla ravintolan tiimi saa yhdellä vilkaisulla olennaisen tiedon hävikin vähentämiseksi.

Valmennamme tiedolla johtamiseen

Ravintolan tiimi valmennetaan hyödyntämään hävikkitietoa ja sitoutumaan toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Yhdessä kehittäminen ja tulosten saavuttaminen on palkitsevaa. Olemme nähneet jo useammalla asiakkaalla, miten ravintolan tiimi nousee hävikkihaasteen ratkaisijaksi. Ruokahävikin hallinta voi olla hauskaa!

Hävikkimestarilla parannat tulostasi

Säästöt syntyvät toimintatapamuutoksilla. Asiakkaidemme ruokahävikki on pienentynyt 30-50 %. Tämä näkyy parantuneena tuloksena. Hävikkimestari on maksanut itsensä takaisin asiakkaan koosta riippuen 3-10 kuukaudessa.